logo MUDA Atheneum voor Podiumkunsten

MUDA Atheneum voor Podiumkunsten


Passie met grootste onderscheiding
  • Stacks Image 10377
  • Stacks Image 10379
  • Stacks Image 10381
  • Stacks Image 10383

Voorstellingen

Studenten én leraren zijn héél regelmatig te bewonderen - al dan niet in samenwerking met alumni of partners van het MUDA | Kunstencentrum - dankzij een druk seizoensprogramma met zowel kleinere gezellige concerten als een aantal jaarlijkse hoogtepunten die je echt gezien moet hebben. Dit aanbod wordt dan nog eens uitgebreid met puike gastoptredens door bevriende artiesten, ensembles en orkesten.
Hieronder vind je een kalender en een programma-overzicht. Er worden echter meestal nog behoorlijk wat extraatjes toegevoegd. Zó hoef je niets te missen:
• klik op de Facebook- , Twitter- of Tumblr-knop in de banner bovenaan de pagina en volg ons
• abonneer je op onze nieuwsbrief (zie verderop)

Stacks Image 10479
Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
* indicates required
Nieuwsbrieven
ONZE SEIZOENSAGENDA OP JE EIGEN TOESTEL


(Agenda-ID: muda.be_jfkkdf0eckdr915eev9gclrtks@group.calendar.google.com)

MUDA WALL OF FAME

Onze échte wall of fame kun je bewonderen in de inkomhal als je ons Danstheater, de Evenementenhal of het MUDA'Z Cultuurcafé bezoekt. Hieronder een paar affiches van producties door of in samenwerking met het MUDA.

Stacks Image 10209
DanceEmotion is ondertussen een begrip. Elk seizoen bundelt de dansafdeling de meest beklijvende choreografieën in één fantastische voorstelling, en dit in samenwerking met wereldberoemde gastchoreografen.
Stacks Image 10213
Ons jaarlijkse Kunstenfestival is altijd één groot feest. Meer dan duizend bezoekers komen genieten van alles wat we te bieden hebben en nog veel meer: hafabra, showkorpsen, taiko, beeldende kunst, ...
Stacks Image 10219
Voor de tweejaarlijkse culturele veertiendaagse van de gemeente Evergem laten we onze creativiteit los over het thema.
Stacks Image 10223
Ook buiten Gent kun je genieten van onze producties.
Stacks Image 10229
Om de twee jaar - wanneer er geen culturele veertiendaagse plaatsvindt - presenteren we een veelzijdige nieuwjaarsvoorstelling waar al onze studierichtingen mogen op uitblinken.
Stacks Image 10233
De afdeling musical zorgt jaarlijks voor een prachtige totaalproductie.
Stacks Image 10178
Veel van onze optredens gaan door in ons eigen MUDA'Z cultuurcafé. Jazz, pop, rock, stand-up comedy, klein theater... geregeld is MUDA'Z the coolest place to be. Klassieke optredens gaan vaak door in Studio 1, dansoptredens in onze Theaterzaal.
Stacks Image 10189
De dansvoorstellingen van het MUDA hebben de laatste jaren een status opgebouwd die zijn gelijke niet kent: topniveau, onbegrensd creatief en niet te missen.
Stacks Image 10192
Het Kunstenfestival MUDA SURROUND is een jaarlijks terugkerend evenement dat telkens weer meer dan duizend bezoekers lokt. Van ’s morgens tot ’s avonds zijn er tientallen optredens (muziek, dans, theater, flashmobs, …), en we houden natuurlijk opendeurdag, om alle kandidaat-leerlingen en hun ouders wegwijs te maken.
Stacks Image 10195
Als het moet reizen we erg ver om onze artisticiteit uit te dragen. (Shanghai, 2008)
Stacks Image 10240
Try-outs, door leerkrachten, leerlingen of partners, zijn regelmatig mee te pikken, zowel op vlak van recitals als orkest- of koor-producties.
Stacks Image 10244
De vaste formule MUDA Klassiek, om de paar weken.
Stacks Image 10250
MUDA Danst! Een drietal keren per jaar toonmoment in ons eigen danstheater.
Stacks Image 10254
Een begrip ondertussen. Om de paar weken jazzcafé @MUDA'Z, nu met aansluitend een jamsession, waar heel wat oud-leerlingen op afkomen.
Stacks Image 10260
Openbare eindexamens, bij ons of op verplaatsing.
Stacks Image 10264
MUDA 'leent' zich ook tot samenwerking met anderen, bijvoorbeeld door het sturen van een begeleidingsband.