logo MUDA Atheneum voor Podiumkunsten

MUDA Atheneum voor Podiumkunsten


Passie met grootste onderscheiding
  • Stacks Image 10111
  • Stacks Image 10113
  • Stacks Image 10115
  • Stacks Image 10117

LESSENTABELLEN

Hieronder kun je de lessentabellen 2017-2018 bekijken door te klikken op de thumbnails. Je vindt rechts onderaan ook nog eens een volledig overzicht met de disciplines (= hoofdvakken) in de muziekrichtingen. Staat je keuze er niet tussen, contacteer ons gerust voor meer informatie.

3e en 4e jaar KSO

Stacks Image 10295
Dans
Stacks Image 10280
Muziek - Muziektheater
Stacks Image 10288

5e en 6e jaar KSO

Stacks Image 10319
Dans
Stacks Image 10324
Muziek - Muziektheater
Stacks Image 10329

Vervolmaking

Stacks Image 10340
Stacks Image 10335

OVERZICHT MUZIEKDISCIPLINES

Stacks Image 10345
+2 UUR PER WEEK DANSREMEDIËRING (alle studiejaren KSO Hedendaagse Dans)

De school stelt - voor twee lesuren per week - structureel georganiseerde DANSREMEDIËRING ter beschikking.
De leerlingen kunnen vrijwillig deze contacturen bijwonen.
Inhoudelijk gezien wordt er op vraag van de leerlingen bijles/extra begeleiding gegeven. In de remediëringslessen wordt dieper ingegaan op techniek en correcte lichaamshouding, fysiologie, wordt er gerepeteerd of extra geoefend of komen er disciplines als yoga en alexander-techniek aan bod. Alsof het gewone lessen betrof, worden de inhoud en werkpunten/ opdrachten uit deze remediëringslessen genoteerd in de schoolagenda, maar...
... de evaluatie van deze contacturen dient louter ter remediëring en het geven van feedback om het leerproces van de leerling verder richting te geven en wordt niet meegenomen in de evaluatiegegevens die op het rapport verschijnen, noch is deze van invloed op de (eind)evaluatie en (eind)oordeel of totalen die besproken worden op begeleidende en/of delibererende klassenraden. Het staat ook buiten kijf dat de school en het danslerarenteam elke leerling die niet wenst deel te nemen zijn of haar beslissing dient te respecteren en te steunen - aangezien het om een vrijblijvend remediëringsaanbod gaat.
Beide uren liggen daarom ook aan het begin of het einde van een schooldag, wat de leerlingen die niet wensen deel te nemen toelaat later op school te arriveren of vroeger naar huis/internaat terug te keren.

LESSENTABELLEN DOWNLOADEN

Je kunt al deze lessentabellen downloaden als één bundel. Deze bevat ook nog een korte beschrijving van de denkwijze achter onze opleiding en andere belangrijke informatie. Klik op de knop hieronder.

Stacks Image 10256
" 'Dochter Blauw leerde het MUDA kennen via haar neefje Jasper de Greve, die er zijn opleiding voltooide met specialisatie saxofoon. Inmiddels loopt Jasper succesvol conservatorium. Na een spetterende opendeurdag waren wij overtuigd en schreven Blauw in. Zij volgde eerst klassieke piano maar koos in het voorlaatste jaar alsnog voor de jazzrichting. Het MUDA is een unieke kunsthumaniora met enthousiaste, toegewijde lesgevers en héél veel individuele aandacht voor elke student. Een aanrader voor elk muzikaal of danstalent!"
Hans De Greve
Free-lance portretfotograaf die heel wat 'celebrities' mocht portretteren waaronder Andy Garcia, Benedict Cumberbatch, Ozark Henry, Pascale Platel, Tom Barman... Hij is de fiere papa van Blauw De Greve, die zang en piano volgt in onze jazzafdeling.