logo MUDA Atheneum voor Podiumkunsten

MUDA Atheneum voor Podiumkunsten


Passie met grootste onderscheiding
  • Stacks Image 10111
  • Stacks Image 10113
  • Stacks Image 10115
  • Stacks Image 10117

LESSENTABELLEN

Hieronder kun je de lessentabellen 2017-2018 bekijken door te klikken op de thumbnails. Je vindt rechts onderaan ook nog eens een volledig overzicht met de disciplines (= hoofdvakken) in de muziekrichtingen. Staat je keuze er niet tussen, contacteer ons gerust voor meer informatie.

3e en 4e jaar KSO

Stacks Image 10295
Dans
Stacks Image 10457
Muziek - Muziektheater
Stacks Image 10288

5e en 6e jaar KSO

Stacks Image 10319
Dans
Stacks Image 10459
Muziek - Muziektheater
Stacks Image 10329

VERVOLMAKING

Stacks Image 10469
Dans
Stacks Image 10463
Muziek - Muziektheater
Stacks Image 10340
MUZIEKDISCIPLINES
HOOFDDISCIPLINE (1,5 lesuur per week)

Onderstaande lijst is NIET LIMITATIEF. Een muziekdiscipline die op deze lijst niet voorkomt kan steeds bespreekbaar gemaakt worden.

Stacks Image 10486
TWEEDE DISCIPLINE (0,5 lesuur per week)

Je tweede discipline is een verplichte aanvulling, met soms beperkte keuze. Volgende regels gelden:

  1. je volgt piano/orgel/klavecimbel/accordeon of compositie als hoofddiscipline: je tweede discipline is vrij te kiezen uit de lijst met hoofddisciplines
  2. je volgt arrangement en productie als hoofddiscipline: je tweede discipline mag gitaar, basgitaar, contrabas, piano of drums zijn
  3. je hoofddiscipline is anders dan vermeld in 1. en 2. : je tweede discipline is piano
Belangrijk: het aanvangsniveau van je tweede discipline speelt geen enkele rol.

Stacks Image 10256
" 'Dochter Blauw leerde het MUDA kennen via haar neefje Jasper de Greve, die er zijn opleiding voltooide met specialisatie saxofoon. Inmiddels loopt Jasper succesvol conservatorium. Na een spetterende opendeurdag waren wij overtuigd en schreven Blauw in. Zij volgde eerst klassieke piano maar koos in het voorlaatste jaar alsnog voor de jazzrichting. Het MUDA is een unieke kunsthumaniora met enthousiaste, toegewijde lesgevers en héél veel individuele aandacht voor elke student. Een aanrader voor elk muzikaal of danstalent!"
Hans De Greve
Free-lance portretfotograaf die heel wat 'celebrities' mocht portretteren waaronder Andy Garcia, Benedict Cumberbatch, Ozark Henry, Pascale Platel, Tom Barman... Hij is de fiere papa van Blauw De Greve, die zang en piano volgt in onze jazzafdeling.